Hellpdag

Op zaterdag 6 november 2021 organiseert de Hellp Stichting haar jaarlijkse Hellpdag. Ook dit jaar zal de Hellpdag doorgaan als webinar. Het webinar gaat door tussen 13:00 en 16:00 uur.

Het thema van deze dag is "Ontwikkeling en zorg voor, tijdens en na PE/HELLP voor moeder en kind."

Alle deelnemers van de Hellpdag 2021 kunnen het hellpdag webinar ook op een later moment terugkijken.


De Hellpdag van 2020 : “HELLP, waar moet ik op letten? Aandachtspunten na een pre-eclampsie of HELLP-zwangerschap." ging door als webinar en is voor de deelnemers van het webinar nog te bekijken. Ook als je niet hebt deelgenomen aan het webinar van 2020, kan je je nog aanmelden voor het herbekijken van het webinar. Voor meer informatie en voorwaarden, kan je mailen naar info@hellp.nl.

Wat is de Hellpdag?

De Hellpdag staat in het teken van informatievoorziening en lotgenotencontact. Tijdens de Hellpdag zullen er voordrachten worden gehouden door zorgprofessionals. Zoals gebruikelijk zullen er ook ervaringsverhalen gedeeld worden.

Tijdens Hellpdagen wordt informatie verstrekt over diverse onderzoeken en nieuwe ontwikkelingen.

Graag willen we opmerken dat het programma zich alleen leent voor volwassenen.

Voor wie is de Hellpdag bedoeld?

De Hellpdagen worden georganiseerd voor de PE/HELLP-vrouw, haar partner en directe omgeving.  Vele vragen kunnen beantwoord worden door de specialisten die op deze dag aanwezig zijn. Ook zorgprofessionals (in opleiding) zijn zeker ook van harte welkom. 

Ben je student of zorgprofessional? Geef dit aan tijdens je aanmelding, dan wordt er een certificaat voor studie- of nascholingspunten verstrekt.

COVID-19

Omwille van de onzekerheid rondom Covid-19 is beslist om de Hellpdag van 2021 door te laten gaan in de vorm van een webinar. Op deze manier proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met ieders gezondheid, en kunnen wij garanderen dat deze dag door kan gaan.

Wat houdt dit in?

De hellpdag zal online plaatsvinden. Zoals gebruikelijk kan je je aanmelden bij de Hellp Stichting voor deze dag. (Aanmelden is mogelijk tot woensdag 3 november 2021.) Enkele dagen voor de hellpdag, krijg je een link toegestuurd waarmee je op 6 november kan inloggen om de Hellpdag te volgen.

Vragen kan je stellen via de chatfunctie. Je kan de hellpdag dus volgen vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis. Omdat we ons bewust zijn dat PE/HELLP-vrouwen last kunnen ondervinden van concentratieproblemen, zorgen we ervoor dat het voor de deelnemers mogelijk is om de hellpdag op een later moment nog eens terug te kijken.

Blijf de website in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de meest actuele informatie.

Informatie over aanmelden en betaling

Kosten

Dankzij subsidie van het Ministerie van VWS kan de Hellpdag tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden worden. Voor deelname aan het webinar hanteren wij volgende prijzen:

Donateurs: €29,50 per persoon. 

Niet-Donateurs: €39,50 per persoon. 

Studenten: €29,50 per persoon.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@hellp.nl met daarin je naam en je mobiele telefoonnummer. Bij belangrijke/dringende zaken kunnen we dan contact met je opnemen.

Vervolgens kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar NL03 RABO 0304 4170 41 t.n.v. Hellp Stichting. Vermeld hierbij dat het om de Hellpdag gaat en de naam waarmee je je via de mail hebt aangemeld.


Je kan ook gebruik maken van de IDEAL knoppen om je bijdrage voor de Hellpdag over te maken. Ook in dit geval vragen we je om een mail met je gegevens te sturen naar info@hellp.nl, zodat we een bevestiging van je aanmelding en de link voor de webinar kunnen sturen.

Aanmelden is mogelijk tot woensdag 3 november 2021. Zodra de betaling verwerkt is, is je aanmelding definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Kan je niet live deelnemen aan de webinar?

Als je je aanmeld voor de Hellpdag van 2021, kan je deze ook op een later moment terugkijken. Daarvoor hoef je niet deelgenomen te hebben aan het live-webinar. Het is op dat moment echter niet meer mogelijk om via de chat vragen te sturen.

Ben je aangemeld maar wil je je aanmelding annuleren?

Bij annulering tot 6 weken voor de Hellpdag ontvang je 50% van het entreegeld retour. 

(Annulering voor 25 september 2021)

Bij annulering tot 1 maand voor de Hellpdag ontvang je 25% van het entreegeld retour.

(Annulering voor 9 oktober 2021)

Bij annulering korter dan een maand van tevoren kunnen wij helaas geen entreegeld retourneren omwille van verplichtingen tegenover de locatie.