Workshop

Op dit moment inventariseert de Hellp Stichting haar workshop emotioneel herstel om te zorgen dat deze nog beter aansluit bij de behoeften van de PE/HELLP-vrouw. Wat kan jou helpen in je emotionele verwerking? Laat het ons weten!  
Deze survey is bedoeld voor mensen die zowel recent als langer geleden te maken hebben gehad met PE/HELLP.


Klik hier voor de survey

 

Herken je dit?

Je was zwanger en werd ziek, erg ziek. Je bleek PE/HELLP te hebben ontwikkeld. De blijde verwachting sloeg om in spanning en verdriet. En nu, hoe gaat het nu met jou nu alles “achter de rug” is, of dat zou moeten zijn? Red je het een beetje of kun je wel een duwtje in de goede richting gebruiken bij de verwerking van alles?

Veel vrouwen hebben moeite om na een zwangerschap gecompliceerd door PE/HELLP de draad van hun leven weer op te pakken. Mogelijk komt daarbij de zorg voor een ziek kindje, of het rouwen om het verlies van een kindje. Al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat jouw herstel niet standaard verloopt.

Iets voor jou?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst, dan is onze workshop misschien iets voor jou. Eén of twee keer per jaar organiseert de Hellp Stichting workshops voor vrouwen die geholpen willen worden bij het psychisch en emotioneel herstel na hun PE/HELLP-zwangerschap.

In een kleine groep van minimaal 5 tot maximaal 8 lotgenoten ga je in een rustige omgeving aan de slag met het een plekje geven van alles wat er rondom je zwangerschap met je is gebeurd. Deze workshop wordt begeleid onder toeziend oog van een zorgprofessional. 

In onze workshop proberen we informatie te geven over wat PE/HELLP psychisch met je kan doen, hoe het verwerkingsproces eruit ziet en bieden we je handvatten om beter om te kunnen gaan met die psychische gevolgen. Daarnaast is er tijd voor het delen van ervaringen en emoties aan de hand van ieders verhaal. Zo wordt iedere deelnemer aan het begin van de dag gevraagd om kort te verwoorden met welk doel zij die dag begint. Er komen verschillende thema’s naar voren, afhankelijk van de inbreng van de vrouwen in de groep.

Locatie

We proberen onze workshop te organiseren op een zo centraal mogelijke plaats in Nederland, zodat de workshop voor iedereen bereikbaar is. 

Datum

Op dit moment wordt de workshop emotioneel herstel van de Hellp Stichting geïnventariseerd om ervoor te zorgen dat deze nog voldoende aansluit bij de behoeften van de PE/HELLP-vrouw. Daarom is er op dit moment nog geen volgende workshop gepland.

Kosten

Dankzij het Ministerie van VWS kunnen we de workshop tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Deelname aan onze workshop bedraagt daardoor €95,00 per persoon. Dit is voor de hele dag, inclusief parkeren, eten en drinken.

Sommige werkgevers en zorgverzekeraars zijn bereid een deel van de kosten te vergoeden. Informeer hier eens vooraf naar bij je werkgever/verzekeraar!

Aanmelden

Heb je na het lezen van dit verhaal het gevoel van “Já, dat is waar ik behoefte aan heb!”, dan kan je je aanmelden door middel van een email naar info@hellp.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, postcode, woonplaats en je (mobiele) telefoonnummer.
Ook als je vragen hebt over de workshop kan je terecht bij Kim: info@hellp.nl.

Je aanmelding is definitief wanneer je betaling bij ons binnen is. Iedere definitieve aanmelder krijgt van ons na binnenkomst van de betaling een bevestiging voor de workshop, de datum en de route- en adresgegevens. Dit is tevens je entreebewijs, dus vergeet dit niet mee te nemen.

Bij annulering tot 6 weken voor de workshop ontvang je 50% van het inschrijfgeld retour, tot 1 maand van te voren 25%. Bij annulering korter dan een maand tevoren kunnen wij geen inschrijfgeld retourneren.