Dummy

Ben je bereid om mee te doen aan de CIPRES studie?

0

We willen u vragen om een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is bedoeld om te onderzoeken of (toekomstige) ouders bereid zouden zijn om mee te doen aan de CIPRES studie, een studie in aanvraag vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen. De informatie over de studie en de vragenlijst kan met deze http://www.delphi-study.org/survey/index.php/785266?lang=nl worden geopend en geheel anoniem worden ingevuld.

Doelgroep vragenlijst: 

Ouders, die een kind met een (ernstige) groeibeperking hebben gekregen, al dan niet te vroeg geboren, bij wie tijdens de zwangerschap corticosteroïden zijn toegediend.

De CIPRES studie in het kort:

We willen de korte en lange termijn effecten van corticosteroïden bij kinderen met een groeibeperking onderzoeken. We willen hiervoor een nationaal placebo (nepmedicijn) gecontroleerd dubbelblind gerandomiseerd onderzoek houden.

Wie komen in aanmerking?

Vrouwen met een eenling zwangerschap tussen de 24 en 34 weken, bij wie een ernstige groeirestrictie is vastgesteld berustend op suboptimale werking van de moederkoek, waarbij ook een hoog risico bestaat op een vroeggeboorte.

 

Veel dank alvast voor het invullen van de vragenlijst!

Over de auteur

Laat een reactie achter