Donateur worden

Wist je dat er jaarlijks circa 4.500 vrouwen getroffen worden door (een milde vorm van) pre-eclampsie? En daarvan weer zo’n 500 door een ernstige pre-eclampsie, eclampsie en/of HELLP-syndroom?
Toch is HELLP/PE bij veel mensen nog onbekend en daar willen we verandering in brengen. Want net als bij andere aandoeningen kan tijdige herkenning voor tijdige hulp zorgen.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HELLP/PE en tevens Hellp Stichting financieel ondersteunen? Word donateur!

Donateurs ontvangen drie per jaar ons magazine Inzicht met ervaringsverhalen, medische artikelen en vaste columns.

We krijgen regelmatig de vraag van vrouwen die niet in Nederland wonen of het mogelijk is om Inzicht in België of Duitsland te ontvangen. Dat kan! We heten je graag welkom als donateur. De procedure is hetzelfde, we vragen enkel een kleine vergoeding in de portokosten van €6,- per jaar (3 x €2,-).

Ik meld mij aan als donateur van de Hellp Stichting
(Wij verzoeken u vriendelijk alle velden in te vullen) 

Titel

Voornaam

Initialen

Tussenvoegsels

Achternaam

Geboortedatum

Straat

Huisnummer plus toevoeging

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Doorlopende SEPA-machtiging

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Hellp Stichting om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Hellp Stichting. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

IBAN

Deze staat op uw bankpas en op uw (digitale) rekeningafschrift

BIC Code

Deze is bedoeld voor buitenlandse betalingen en staat op uw (digitale) rekeningafschrift

Het bedrag zal - tot schriftelijke opzegging - jaarlijks automatisch van uw rekening worden afgeschreven.

De Hellp Stichting werkt met automatische incasso. U betaalt per kalenderjaar en ontvangt ook alle uitgaven van ons magazine Inzicht van dat jaar.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een bevestiging van het donateurschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *