De Hellp Stichting heeft een video gemaakt waarin 7 symptomen van PE/HELLP worden toegelicht. Deze video is gedeeld via onze Facebookpagina en op Twitter. Ook zijn er ziekenhuizen die ons helpen onze boodschap te verspreiden. Help je ook mee?

Vertrouw op je lichaam
Herken de klachten
Verspreid deze boodschap.

Hellpdag

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert de Hellp Stichting haar jaarlijkse Hellpdag. Het thema van deze dag maken we binnenkort bekend.

Wie?
De Hellpdagen zijn bedoeld voor de PE/HELLP vrouw en haar directe omgeving.
Vele vragen kunnen beantwoord worden door de specialisten die op deze dag aanwezig zijn.

Zorgprofessionals (in opleiding) zijn zeker ook van harte welkom.

Wat?
Tijdens de Hellpdag zullen er voordrachten worden gehouden door zorgprofessionals. Er zal tevens ruimschoots de gelegenheid zijn om de aanwezige artsen vragen te stellen.
Er zullen, zoals gebruikelijk, ook weer ervaringsverhalen gedeeld worden.
Verder zal er informatie worden verstrekt over diverse onderzoeken naar PE/HELLP.
Het zal een zeer boeiende en afwisselende dag worden, waarbij er voldoende pauzes zijn om de informatie te kunnen verwerken en lotgenoten te spreken.

Graag willen we nog opmerken dat het programma zich alleen leent voor volwassenen.

Waar?
De Hellpdag wordt gehouden in Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Een mooi hotel in een rustige, parkachtige omgeving waar je in de pauzes even heerlijk naar buiten kunt. Het hotel beschikt over gratis parkeerplaatsen.

Informatie over aanmelding en betaling

Kosten
Donateurs: €29,50
Niet donateurs: €39,50
Als donateur mag je één introducé meenemen tegen donateurstarief, bijvoorbeeld je partner of vriendin of moeder. Als jij donateur bent, betaalt de introducé dus geen €39,50 maar €29,50!

Koffie/thee/water, snacks en een uitgebreide lunch zijn bij de kosten inbegrepen.

princess Amersfoort princess amesfoort lounge

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail naar info@hellp.nl te sturen met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en je (mobiele) telefoonnummer. Bij belangrijke/dringende zaken kunnen we dan contact met je opnemen. Vervolgens kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar NL39 INGB 0005 9294 13 t.n.v. Hellp Stichting. Vermeld hierbij dat het om de Hellpdag gaat, je naam en met hoeveel personen je komt.

U kunt ook via iDEAL betalen!

Voor donateurs klik hier.

Voor niet-donateurs klikt u hier.

Zodra de betaling verwerkt is, is je aanmelding definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Bij annulering tot 6 weken voor de Hellpdag ontvang je 50% van het entreegeld retour, tot 1 maand van te voren 25%. Bij annulering korter dan een maand tevoren kunnen wij geen entreegeld retourneren.

Ben je student of zorgprofessional? Geef dit aan tijdens de aanmelding, dan wordt er een certificaat voor studie- of nascholingspunten verstrekt.