De Hellp Stichting heeft een video gemaakt waarin 7 symptomen van PE/HELLP worden toegelicht. Deze video is gedeeld via onze Facebookpagina en op Twitter. Ook zijn er ziekenhuizen die ons helpen onze boodschap te verspreiden. Help je ook mee?

Vertrouw op je lichaam
Herken de klachten
Verspreid deze boodschap.

Hellpdag

Op zaterdag 4 november 2017 organiseert de Hellp Stichting haar jaarlijkse Hellpdag. De Hellpdagen zijn bedoeld voor de PE/HELLP vrouw en haar directe omgeving. Daarnaast zijn ook de zorgprofessionals ( in opleiding ) van harte welkom.

Het programma voor de Hellpdag zal in de loop van 2017 bekend worden gemaakt.

Er is tijdens Hellpdagen ruimschoots gelegenheid om de aanwezige artsen vragen te stellen.

Verder kun je op deze dag als PE/HELLP betroffene lotgenoten ontmoeten en er zijn voldoende pauzes om alle informatie rustig op je in te laten werken.

Het karakter van de dag leent zich enkel voor volwassenen.

Informatie over aanmelding en betaling hieronder.

 

hellp dag

 

 

 

 

 

HELLP-Dag

HELLP-Dag

 

 

 

 

 

 

Kosten

  • Donateurs: €29,50,

Als donateur mag je één introducé meenemen tegen donateurstarief, bijvoorbeeld je partner of vriendin of moeder Als jij donateur bent betaalt de introducé dus geen €39,50 maar €29,50!

  • Niet donateurs: €39,50.

Koffie/thee/water, snacks en een uitgebreide lunch zijn bij de kosten inbegrepen.

Waar
De Hellpdag wordt gehouden in Princess Hotel Amersfoort. Een mooi hotel in een rustige, parkachtige omgeving waar je even heerlijk kunt wandelen. Het hotel beschikt over gratis parkeerplaatsen.

princess Amersfoort princess amesfoort lounge

Aanmelden

  • Je kunt je aanmelden door email naar Carla, info@hellp.nl te sturen met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en je (mobiele) telefoonnummer. Bij belangrijke/dringende zaken kunnen we dan contact met je opnemen.
  • Vervolgens kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar NL39 INGB 0005 9294 13 t.n.v. Stichting HELLP-syndroom. Vermeld hierbij dat het om de Hellpdag gaat,  je naam en hoeveel personen .

U kunt ook via iDEAL betalen!

Voor donateurs klik hier.

Voor niet-donateurs klikt u hier.

Zodra de betaling verwerkt is, is je aanmelding definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Bij annulering tot 6 weken voor de Hellpdag ontvang je 50% van het entreegeld retour, tot 1 maand van te voren 25%. Bij annulering korter dan een maand tevoren kunnen wij geen entreegeld retourneren.

Ben je student of zorgprofessional? Geef dit aan tijdens de aanmelding, dan wordt er een certificaat voor studie- of nascholingspunten verstrekt.