Lisette heeft 1.055 euro opgehaald!

0

In juli heeft Lisette van Zanten de Nijmeegse Vierdaagse met succes gelopen. Ze heeft hiermee 1.055 euro opgehaald! Wat een prestatie en wat een geweldig bedrag voor de stichting!!!

In de nieuwste Inzicht, het magazine van de Hellp Stichting, staat het verhaal dat Lisette heeft doen besluiten voor de stichting te lopen.

Hieronder kun je haar eigen verslag lezen van vier warme, intensieve dagen in juli 2017:

Met volle moed en enorm veel zin waren mijn vriend en ik begonnen aan de vierdaagse. Een nieuwe ervaring die een hoop gezelligheid zou betekenen. Mijn vriend liep voor MS Research en moest de 50km lopen en ikzelf de 40km. Midden in de nacht opstaan, zoeken naar de start en kom maar op met de nieuwe indrukken. Iedere dag zouden we elkaar op de helft van mijn tocht treffen waarna we gezellig samen verder konden lopen. Ondanks alle training waren de eerste twee dagen enorm zwaar. Temperaturen van rond de 30 graden en een slaaptekort van de spanning. Gaan we het halen of niet?

Dag twee zat ik onder de blaren. Zo blij toen ik naar de post van het Rode Kruis kon om mijn blaren te laten behandelen! Hier had ik aan het einde van dag twee mijn breekpunt. Gelukkig kwamen ze met een camera van editie nl voor mijn neus staan. Ik zat hier op dat moment totaal niet op te wachten, maar toen ze me vroegen waarom ik wilde doorzetten wist ik aan te geven dat ik liep voor de Hellp stichting. Toen was de knop weer om.. Ik liep niet alleen voor mezelf, opgeven was geen optie. Dag drie en vier heb ik fantastisch gelopen. Keurig ingetaped en alle tips van ervaren lopers meegenomen waardoor alle pijntjes een stuk minder werden. Waar ik de eerste twee dagen dacht: Nooit meer! Denk ik nu: Volgend jaar weer! Wat een feestje! Zowel mijn vriend als ik hebben ons kruisje behaald en allebei een prachtig bedrag voor ons goede doel.

Dankzij alle steun van met name mijn vriend, maar ook van alle berichten van vrienden, familie, onbekende en donaties is mijn motivatie goed gebleven. Bedankt hiervoor!

Namens de Hellp Stichting: Lisette enorm bedankt en we zijn, nu inmiddels 2 maanden later, nog steeds erg trots op je!!!

Delen.

Over de auteur

kimvandenauweele@hellp.nl'

Laat een reactie achter