Lotgenotencontact

Na een zwangerschap gecompliceerd met PE/HELLP kan je met vragen blijven zitten, of kan je het gevoel krijgen dat de mensen in jouw omgeving moeite hebben om (écht) te begrijpen wat jij en je partner doormaken of hebben doorgemaakt.

Soms kan contact met anderen, die net zoals jij te maken hebben (gehad) met PE/HELLP je daarin verder ondersteunen. Hoe hebben zij hun gecompliceerde zwangerschap ervaren en hoe gaan zij daarmee om?

Ook in 2023 organiseert de Hellp Stichting weer een aantal lotgenoten bijeenkomsten voor vrouwen en/of hun partner die te maken hebben (gehad) met PE/HELLP tijdens hun zwangerschap. 

Voor wie zijn deze lotgenotenavonden?

De lotgenotenavonden zijn er voor vrouwen en hun omgeving die te maken hebben (gehad) met PE/HELLP en hun ervaringen willen delen en bespreken met lotgenoten.

Aan elke lotgenotenavond kunnen minimaal drie en maximaal 10 vrouwen (en/of partners, moeders, vriendin… ) deelnemen.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Dankzij een bijdrage van het Ministerie van VWS kunnen we deze bijeenkomsten gratis aanbieden.


Daarnaast kunnen we kosteloos gebruik maken van de locatie. Dit jaar mogen we gebruik maken van een ruimte van Bruidswinkel Mim’s Mooiste in Zwolle.


Waar

De lotgenotenavonden vinden plaats op diverse plekken in Nederland. In 2023 worden de lotgenotenavonden in Zwolle gepland. 


De adresgegevens hiervan krijg je doorgestuurd bij de bevestiging van je deelname aan de lotgenotencontactavond. Die krijg je zo snel mogelijk na je aanmelding toegestuurd.

Tijdstip

De avonden vinden plaats tussen 19:00 en 21:00 uur. Inloop is vanaf 18:30.

Hieronder kan je alle datums vinden waarop er lotgenotenavonden georganiseerd worden. 


Zodra een datum vol is, zal dat achter de betreffende datum vermeld worden.

Hieronder kan je alle datums vinden waarop er lotgenotenavonden georganiseerd worden.

Online

Zwolle

Maandag 12 juni 2023 nog 2 plekken beschikbaar

Maandag 11 september 2023

Maandag 11 december 2023

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wil je iemand meenemen? Dat kan! Je hoeft je daarvoor maar 1 keer aan te melden. Geef wel even aan dat het een aanmelding is voor twee personen.

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, klik dan op aanmelden. Wanneer je aanmelding goed is verzonden, komt onder de aanmeldknop een groene balk te staan.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen.