Lotgenotencontact

Na een zwangerschap gecompliceerd met PE/HELLP kan je met vragen blijven zitten, of kan je het gevoel krijgen dat de mensen in jouw omgeving moeite hebben om (écht) te begrijpen wat jij en je partner doormaken of hebben doorgemaakt.

Soms kan contact met anderen, die net zoals jij te maken hebben (gehad) met PE/HELLP je daarin verder ondersteunen. Hoe hebben zij hun gecompliceerde zwangerschap ervaren en hoe gaan zij daarmee om?

Voor wie zijn deze lotgenotenavonden?

De lotgenotenavonden zijn er voor vrouwen en hun omgeving die te maken hebben (gehad) met PE/HELLP en hun ervaringen willen delen en bespreken met lotgenoten.

Aan elke lotgenotenavond kunnen minimaal drie en maximaal 10 vrouwen (en/of partners, moeders, vriendin… ) deelnemen.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Deelname aan de lotgenotenavond is gratis.

Dankzij een bijdrage van het Ministerie van VWS kunnen we deze bijeenkomsten gratis aanbieden.Waar

De lotgenotenavonden vinden plaats op diverse plekken in Nederland of online. In 2023 werden de lotgenotenavonden in Zwolle gepland. Voor 2024 zoeken we nog een locatie.


De adresgegevens of de link om deel te nemen krijg je doorgestuurd bij de bevestiging van je deelname aan de lotgenotencontactavond. Die krijg je zo snel mogelijk na je aanmelding toegestuurd.

Tijdstip

De avonden vinden plaats tussen 19:00 en 21:00 uur. Inloop op locatie is vanaf 18:30.

Hieronder kan je alle datums vinden waarop er lotgenotenavonden georganiseerd worden. 


Zodra een datum vol is, zal dat achter de betreffende datum vermeld worden en is zal het niet meer mogelijk zijn om je voor die datum aan te melden.

Hieronder kan je alle datums vinden waarop er lotgenotenavonden georganiseerd worden. Zijn er op dit moment geen lotgenotenavonden beschikbaar, dan kan je wel je e-mail adres via onderstaand formulier doorgeven. Dan houden wij je op de hoogte van andere avonden.

Online

17 april 2024 VOL

15 mei 2024 VOL

11 juni 2024 VOL

Op locatie

09 juli 2024 - Assen

12 november 2024 - Assen

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wil je iemand meenemen? Dat kan! Je hoeft je daarvoor maar 1 keer aan te melden. Geef wel even aan dat het een aanmelding is voor twee personen. Voor de online avond moet je niet aan te geven of je met meerdere mensen deelneemt.

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, klik dan op aanmelden. Wanneer je aanmelding goed is verzonden, komt onder de aanmeldknop een groene balk te staan.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen.