PE/HELLP wandeling

Soms zoek je contact met iemand die begrijpt hoe het is een PE/HELLP te hebben doorgemaakt. Iemand die misschien net een stapje verder staat in hun herstel, of net zoals jij hun weg nog zoeken. Om jullie in contact te helpen brengen, organiseert de Hellp Stichting een PE/HELLP wandeling.

Dit doen we op zaterdag 03 juni 2023 tussen 11 en 13 uur. In een kleine groep maken we een wandeling, waarbij vooral ervaringen met PE/HELLP-centraal staat. De route is iets meer dan 3 kilometer en volledig toegankelijk met een rolstoel of kinderwagen. Na de wandeling sluiten we af met een hapje en een drankje

Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers. Vol = Vol.

Voor deelname vragen wij een kleine bijdrage als tegemoetkoming voor het gebruikmaken van het bos, het hapje en het drankje.

Prijs: 

Volwassene €7,5 per persoon. – Kinderen jonger dan 12 €4,5 per persoon.

Waar:

Waterloopbos Marknesse (Flevoland)

Aanmelden 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wat gaan we doen:

In een hele mooie omgeving zullen we met elkaar een goed beloopbaar pad bewandelen.

Geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en voorzien van bankjes onderweg. Tijdens deze wandeling kunnen we niet alleen ervaringen met elkaar uitwisselen, maar ook zien hoe in dit bos jaren geleden diverse havens in Europa en de Deltawerken in het klein zijn opgebouwd en getest omdat er toen nog geen computersimulaties mogelijk waren.

Ook voor wat grotere kinderen erg leuk om te ervaren. Na afloop gaan we samen genieten van een plankje met lokaal lekkers en zal er voor de kinderen een kindermenuutje zijn.

Hoelang is het ongeveer rijden? 

Almere 55 minuten

Amsterdam  1 u 10 minuten

Arnhem     1 u 10 minuten

Groningen   1 u 20 minuten

Hoogeveen 47 minuten

Sneek 47 minuten

Amersfoort  1 u 10 minuten

Apeldoorn 50 minuten

Enschede    1 u 30 minuten

Leeuwarden 1 uur

Urk 27 minuten

Zwolle 36 minuten