Dummy

Goede Zorg vanuit patiëntperspectief

0

Onlangs zijn de kwaliteitscriteria gepresenteerd. Samengevat in het boekje “Goede Zorg” is de zorg op het gebied van de verloskundige, het ziekenhuis en de kraamzorg getoetst vanuit de belevenis van de PE/HELLP-vrouw en haar partner.

Samen met vertegenwoordigers vanuit de KNOV (de beroepsvereniging voor de verloskundigen), de NVOG (de beroepsgroep voor de gynaecologen) het Kenniscentrum Kraamzorg, ZelfbewustZwanger, NPCF Patiënt Federatie, College Perinatale Zorg en enkele ex PE/HELLP-vrouwen is gekeken naar de uitslagen van het onderzoek gehouden onder de achterban van de Hellp Stichting. Wat zijn de aandachtspunten, waar en hoe kan de zorg verder verbeterd worden.

Binnenkort wordt het boekje hier gepubliceerd.

Wil je het liever in gedrukte vorm lezen? Dat kan. Iedere donateur kan vanaf oktober het boekje gratis aanvragen via info@hellp.nl o.v.v. naam, adres, donateurnummer en “Goede Zorg”.

Ben je (nog) geen donateur maar wil je toch graag de gedrukte vorm van de kwaliteitscriteria ontvangen? Tegen betaling van de onkosten á € 10,00 kun ook jij vanaf oktober het gedrukte exemplaar ontvangen.

Dankzij onze donateurs was het mogelijk deze vragenlijst te bouwen en het boekwerkje samen te stellen en publiceren. Ook jij kunt ons helpen nieuwe doelen te realiseren door donateur te worden.

Liever een eenmalige gift? Kijk dan eens in de rubriek fundingtool op deze site. Hier kun je eenmalig een donatie doen.

 

Over de auteur

Laat een reactie achter