wandelen voor een goed doel

0

Al jaren staat de Vierdaagse op mijn zogenoemde bucketlist. Na 2x te zijn uitgeloot is het zover…Ik mag meedoen! Vele uren loop ik met mijn vriend ter voorbereiding. Mijn vriend loopt de 50km en ik de 40. Ik vind het echt reuze spannend.

Omdat het lopen van een vierdaagse niet voor zich spreekt en niet iedereen dit kan doen hebben wij besloten goede doelen te ondersteunen waarvan wij zien dat deze impact hebben op onze omgeving.

Mijn vriend loopt daarom voor Stichting MS Research. Wilt u dit doel steunen, zoek dan op Gertjan van Rijn.

Ikzelf heb voor Hellp Stichting gekozen.

Wij hopen dat u ons en de goede doelen wilt steunen. Dit is voor ons nog meer motivatie de vierdaagse uit te lopen.

Zwanger zijn is een wonder op zich, het moet je maar gegund zijn en ik hoop dat dit voor mij ook ooit het geval zal zijn.

Gelukkig hebben vele vriendinnen van mij het geluk gehad een wonder op de wereld te zetten. Als je zwanger bent is het geen gegeven dat het goed gaat. Tot en met de bevalling blijft het een spannende periode.

Ik heb voor mijn sponsorloop gekozen de Hellp Stichting te ondersteunen. Deze stichting steunt vrouwen die te kampen hebben gehad met een gecompliceerd preeclampsie en/of HELLP-syndroom (PE/HELLP). Dit is een heftige ervaring voor zowel de zwangere vrouw als ook haar directe omgeving.

Het ene moment ben je nog bezig met een nieuw leven in wording, het volgende moment wordt je eigen leven en dat van je ongeboren kindje bedreigd. Soms ben je beetje bij beetje steeds zieker geworden, maar ook kun je compleet overvallen zijn door de snelheid en heftigheid van deze complicaties.

Wij hebben van dichtbij kunnen zien wat een impact dit kan hebben op iemand die je dierbaar is, zelfs nog tot ver na de bevalling.

Het is daarom van groot belang dat er aandacht komt en deze vrouwen ondersteund worden door de stichting die hen in contact brengen met lotgenoten en hun belangen behartigen op verschillende gebieden.

Wilt u meer weten over de stichting, neemt u dan vooral een kijkje op: http://www.hellp.nl/overons/

Delen.

Over de auteur

voorzitter@hellp.nl'

Laat een reactie achter